Rólunk

A Loksacél Kft. több ingatlannal rendelkezik Budapest XXI. Kerületében, Csepel szívében, a régi Csepel Művek területén kialakított ipari parkban. Elsődlegesen szabadtéri raktárunkat használjuk, melynek alapterülete meghaladja a 3.000 m2-ert és teljes területén daruzott egy 7.5 tonnás bakdaruval. Raktározási rendszerünk minden minőség és méret esetében egymástól teljesen elkülönített. Az említett szabadtéri raktárunk kapacitása megközelíti a 3.000 tonnát. Másodlagosan rendelkezünk egy közel 1.500 m2-es fedett, szintén daruzott raktárral is, további 1.000 – 1.500 tonnás tárolókapacitással. Itt az egyedi igények függvényében alakítottunk ki egy úgynevezett puffer-raktárt. Több mint 100 m2-es irodánk és hasonló méretű raktári adminisztrációs és ügyfélfogadó irodáink teljesen újak, biztosítva ezzel a legmagasabb fokú kényelmet mind az ügyfeleink, mind az alkalmazottaink számára. A raktári kiszolgálás, bizonylatolás és adminisztráció egy helyen, az Építőüzem utcában – a raktári területen – történik.

Beszállítói nyilatkozat, Műbizonylat

Nem is kérdések. Cégünk minden terméke EN 10204 3.1.B műbizonylattal van ellátva, ezen kívül bármilyen szokványos, beszerezhető nyilatkozatot ki tudunk állítani ha az szükséges. A megrendeléskor leadott egyéb különleges gyári nyilatkozatok beszerzése és átadása nálunk hasonlóan nem is kérdés. Súlyprobléma? Minden egyes telephelyünket elhagyó termék kalibrált mérleggel mért és a számlázás a ténylegesen mért súly alapján történik. Garantáljuk, hogy ez a valamivel hosszabb adminisztráció cserébe megoldja a talán ismert kellemetlen meglepetéseket a számla későbbi megérkezése esetén.
Csapatunk jelenleg 13 főből áll és elmondható, hogy az elmúlt évek többszöri ingadozó gazdasági környezete ellenére folyamatosan nőtt mind a dolgozók létszáma, mind raktárkészletünk és a forgalmazott acélrudak mennyisége. Célunk nem elsődlegesen az eladott mennyiségek folyamatos növelése, sokkal inkább annak a stabil vevőkörnek a kialakítása, akik biztosan tudják cégünkről, hogy ránk mindig számíthatnak, hiszen hazánkban a Loksacél Kft. a hengerelt köracélok specialistája.